OŠ BAKOVCI

V četrtek, 1. septembra, smo polni novih moči in energije zakorakali v novo šolsko leto. V 1.a razred je letos prvič prestopilo šolski prag 13 učencev in učenk. Postali so pravi šolarji.

Zbranim otrokom in staršem na sprejemu sta dobrodošlico v šoli zaželeli ga. ravnateljica Jožica Lukač in razredničarka. Prvošolčke pa  je obiskala tudi predstavnica MO Murska Sobota Daniela Mörec in v imenu Mestne občine Murska Sobota učencem podarila otroško monografijo Murska Sobota je tudi moje mesto z županovim posvetilom za prvi šolski dan.

Prvošolčki so z veseljem prisluhnili lutkovni igrici Žabec Zelenko, ki sta jo zaigrali učiteljica Jasna in učiteljica Marjana. Na koncu pa so se posladkali še z veliko sladko torto.

Vsi skupaj si želimo, da bi se prvošolčki v šoli dobro in varno počutili.

Razredničarka: Marjana Fister

[Not a valid template]

POŠ DOKLEŽOVJE

V četrtek, 1.9.2016, smo spet odprli šolska vrata našim učencem. Pripravili smo tudi sprejem za novo generacijo prvošolčkov. Najprej sta dobrodošlico zaželeli razredničarka Sabina Rožman in vodja POŠ Dokležovje Metka Behek. Ob kratkem kulturnem programu jih je nagovorila ravnateljica ga. Jožica Lukač. Spregovoril jim je tudi župan občine Beltinci g. Milan Kerman, ki jim je v imenu občine podaril zavarovanje. Sledila je sladka pogostitev. Čas je hitro minil in že smo se morali posloviti do naslednjega dne.

Razredničarka: Sabina Rožman

[Not a valid template]